Webapplicaties

Webapplicatie, Website en Webshop ontwikkeling


Webapplicatie
believe IT heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en maken van webapplicaties.

We werken met standaard systemen zoals WordPress als content management systeem (CMS) en WooCommerce en Magento voor webshops. Naast standaard kunnen we ook maatwerk leveren.

Kijk ook eens bij onze concepten en projecten.

Website
Een website is meer dan tekst online zetten.

Wij maken websites die aansluiten bij de social media, zoals Twitter, Facebook en YouTube, zonder dat het extra tijd kost. De laatste update van uw site kan bijvoorbeeld automatisch via sociale media verspreid worden. Omgekeerd kan social media eenvoudig op uw website worden opgenomen.

believe IT is gespecialiseerd in de nieuwste HTML-standaard, HTML 5. Dat betekent dat we toepassingen maken die gebruik kunnen maken van de meest actuele mogelijkheden. Voordeel van HTML 5 is dat de informatie in de website door verbeterde structuur beter gevonden kan worden door zoekmachines.

De websites van believe IT zijn indien gewenst ook op de smartphone en tablets goed op te vragen (responsive design). Bij het bouwen van de website houden wij daar rekening mee.

Vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, oftewel Search Engine Optimization (SEO) is erg belangrijk. Wij doen er alles aan om de website technisch zo in te richten dat uw website goed wordt gevonden.

believe IT weet alles van WordPress, maar we kunnen ook websites bouwen in andere content management systemen(CMS) zoals ModX. Maatwerk doen wij op basis van ons eigen ontwikkelplatform in PHP.

Webshop
Wij bouwen graag uw professionele webshop of webwinkel.

De vraag naar online verkoop blijft groeien. Wij bouwen uw webshop in Magento of WooCommerce en hebben daar goede ervaringen mee.

Vaardigheden