De App

Mobiele Applicaties


De App
Wat is een betere reclame dan uw logo prominent op het telefoonscherm of op de iPad of andere tablet? De mobiele applicaties, kortweg app, wordt steeds populairder. Steeds meer mensen internetten via hun smartphone of iPad en tablet.
believe IT heeft meer dan 5 jaar ervaring met het bouwen van apps. Wij kennen de mogelijkheden en zien uitdaging in het onmogelijke.

Hybride Apps, cross-platform

Wij vinden het zonde om voor elke besturingssysteem een aparte app te ontwikkelen. Daarom heeft believe IT daar zelf een oplossing voor ontwikkeld. Met ons cross mobile platform ontwikkelen wij één toepassing voor meerdere besturingssystemen.

Dat betekent dat er maar een keer een app ontwikkeld hoeft te worden die zowel op Apple iOS, Android als Windows Phone te gebruiken is. Dat scheelt veel tijd, geld en onderhoud. Wij maken het eenvoudig om tekst en inhoud van de app zelf aan te passen, zonder dat de gebruiker steeds een update uit hoeft te voeren.

Behalve het maken van apps, ontwikkelen wij ook concepten en demo-versies. Wij kennen de specifieke mogelijkheden van bijvoorbeeld de Android of de iPad. We laten zien wat mogelijk is en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We kunnen uw wensen vertalen in concrete oplossingen

Kijk ook eens bij onze concepten en projecten.


Vaardigheden

  • NODE.JS EXT.JS TOUCH
  •  PHP JAVA C# DELPHI
  •  iOS ANDROID WINDOWS MOBILE
  •  LEAFLET GOOGLE MAPS GEO & GIS