Advies

Concepting, Prototyping & Consulting

Wat?
Wij leveren advies aan bedrijven die op zoek zijn naar ondersteuning bij vraagstukken het snijvlak van uw organisatie met internet, web en mobiel.

Integratie van informatiesystemen in uw bedrijf vraagt om een grote mate van specialistische kennis van een ondernemer of manager. Er kan gekozen worden uit een groot aanbod van bedrijven en producten, met elk een eigen visie. Welke is de juiste?

Het schaap met de vijf poten?
Babylonische spraakverwarringen zijn schering en inslag: er is behoefte aan technische kennis en men moet de vertaling naar de organisatie kunnen maken.

Er is behoefte aan een duizendpoot die wensen en belangen kan vertalen in een duidelijke vraag of probleemstelling. Anderzijds moeten de beperkingen, haken en ogen van technische of organisatorische keuzes helder en overzichtelijk worden gepresenteerd zodat een goede beslissing kan worden genomen. We zijn in staat om problemen snel te analyseren en deze te vertalen in functionele componenten en oplossingsrichting.

Waarom believe IT?
Onze mensen, netwerk, methodieken en ervaringen helpen u om vanuit verschillend perspectief naar de vraagstelling te kijken, zodat knelpunten reeds voortijdig worden ge√Įdentificeerd.

Zo worden onoverkomelijke problemen en extra kosten al vroeg voorkomen. Automatisering is een middel en geen doel op zich. Een objectief advies is een waarborg voor uw organisatie of investering.

We komen graag luisteren naar uw probleem of vraag.