Over

Wij maken web sites, web shops, apps en geven advies.

Over believe IT

We zijn gevestigd in een bijzonder kantoorpand aan de Nieuwstraat in de historische binnenstad van Deventer.

Op deze plek werd de kachelsmid Johannes Auping groot met zijn innovatieve ‘Eerste Nederlandsche Fabriek van stalen Gezondheidsmatrassen’.

Het verhaal gaat dat Johannes Auping met behulp van een simpele snijbonen molen de gezondheidsmatras met spiraalbodem ontdekte. Luisteren naar de behoefte van de klant en daar een passende oplossing voor vinden. Dat is wat Johannes Auping deed, en wat wij vandaag de dag met heel veel passie doen.

We zijn een betrokken en gedreven partner die meedenkt en slimme oplossingen realiseert. Dat kan een concept zijn, een web applicatie, web shop of een mobiele app. We zijn gek op nieuw en innovatief, maar kunnen ook nog steeds goed overweg met “oude” en bewezen technologie.

Ingewikkelde problemen zijn welkom. We zijn gespecialiseerd in het vormen van een brug tussen mens, organisatie en aan de andere kant techniek. believe IT kan problemen doorgronden en inzichtelijk maken. Bovendien vinden wij het heel normaal om complexe techniek in gewone mensentaal uit te leggen.

Wij gaan graag met u om tafel om complexe vraagstukken te vertalen in begrijpelijke concepten.

Vaardigheden

Stage of afstuderen bij ons?

Ontmoet Ons Team

Martijn Elzinga
Vliegende Keep
Nick Vulkers
Front End

Onze klanten

En dit vinden ze....

  • Bedankt @believe_IT voor de perfecte samenwerking, goede voorbereiding voor mij volgende week in Moskou!
    Bert Klaaysen / Klaaysen Design
  • De iPad als slimme afstandsbediening voor een interactieve beursstand. Cocreatie @believe_IT en ons maxlab. http://yfrog.com/h4budkp
    Max Dammers / WordPress bureau Max.nl
  • Rockstar programmer @nickvulkers And @belavision bij #vizzuwall demo bij @martijnelzinga http://pic.twitter.com/6QLqSB2G
    Bas Mennink / Gave Dingen Doen